Mindfulness in de traditie van Thich Nhat Hanh

Een nieuwe lente, een nieuw geluid - Stilteweekend

Tijdstip
20 Apr 2018 18:00 tot 22 Apr 2018 16:00
Locatie
Bosoord, Loenen Hoofdweg 109, 7371 GE Loenen, Nederland
Beschrijving

In dit weekend onderzoeken we waar het oude losgelaten kan worden, zodat er ruimte kan komen voor het nieuwe. Zo kunnen we fris en nieuw als de lente zijn.

Welke patronen uit het verleden passen ons nog en waar kunnen we afscheid van nemen? We zullen dit weekend met elkaar mediteren, samen in aandacht eten (er wordt heerlijk vegetarisch voor ons gekookt) en samen in aandacht lopen. We kunnen genieten van lentebloemen en uitlopende bomen. Er zijn dharmalezingen, er is total relaxation en we zullen met elkaar zingen. Met name op de zaterdag zal er veel stilte zijn in de zin van niet met elkaar praten.

Data en tijden: Het programma begint vrijdag 20 april om 18.00 uur en eindigt zondag 22 april om 16.00 uur. Vrijdag ben je welkom vanaf 16 uur. We starten met een broodmaaltijd. Na afloop op zondag is er een gezamenlijk opruimen en schoonmaak.

Hilly BolBegeleiding door dharmaleraar Hilly Bol

Locatie: Conferentiecentrum Bosoord in Loenen. Een routebeschrijving en een carpoollijst worden tevoren toegestuurd. Lees meer over de accommodatie van Bosoord.

Kosten: € 228 (inclusief koffie, thee, een comfortabele hotelkamer, heerlijke vegetarische maaltijden). De vergoeding voor de leraar is inbegrepen; na afloop wordt geen dana gevraagd. Voor een 1-persoonskemer betaal je € 25 extra. Voor een linnenpakket € 5.
Reductie: Voor studenten, of mensen met een vergelijkbare inkomenssituatie, is de prijs € 171..

Inschrijven: de inschrijving loopt online via deze website en start 1 februari 2018. Je inschrijving is definitief na betaling. Je kunt annuleren tot 14 dagen voor de startdatum van dit weekend. Je krijgt dan je inschrijfgeld retour na aftrek van 25% administratiekosten. Het maximale aantal deelnemers is 22
De 1-persoonskamers zijn inmiddels volgeboekt. Je kunt je opgeven voor de wachtlijst voor 1-persoonskamers bij de administratie via . Een week tevoren kunnen we misschien nog enkele deelnemers hiermee blij maken.

Ervaring van een deelnemer aan het Stilteweekend van dec. 2017:

Eind 2017 heb ik een prachtige retraite onder leiding van Hilly Bol mee mogen maken. Geweldig hoe helder, zacht én assertief Hilly de mooie traditie van Thich Nhat Hanh deelde, erover spiegelde op de individuele processen van deelnemers en ons in woord, daad en levenshouding begeleidde. De energie in de groep was fijn, Diek's verzorging was praktisch en sociaal heel prettig en de stilte bracht volop weldaad, dynamiek, verbondenheid en leerzame inzichten. Ik ga zeker nog een keer mee. Dank jullie wel! Lotte

Contactinformatie
E-mailadres:
homepage image placeholder