Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

DruYoga en Meditatieweekend

Balans en Vitaliteit

weekend terschelling

Dit Dru Yoga- en meditatieweekend wordt gegeven op de Volkshogeschool in het Hoornse bos op Terschelling. Een unieke locatie met een prachtige yogaruimte. Begeleiding door Heleen Zeilstra en Jivan de Klerk, yogadocenten en beoefenaars van mindfulness in de traditie van Thich Nhat Hanh.

In dit Dru Yoga- en Meditatieweekend leer je beter in balans te blijven. De oefeningen helpen je om stress weg te laten smelten en je snel goed en vitaler te voelen.

Hoe werkt Dru yoga?
In de yoga gaan we ervan uit dat we naast een fysiek lichaam ook een energielichaam hebben. Dit energielichaam is de bron van levensenergie. Wanneer de doorstroom van levensenergie wordt belemmerd, ontstaan blokkades. Deze blokkades zetten zich vast in de wervelkolom en de gewrichten. Later raken ook de spieren en organen uit balans en ontstaan er klachten, zowel op lichamelijk, emotioneel als mentaal gebied. Om deze reden gaat in de Dru yoga veel aandacht uit naar de wervelkolom. Want een gezonde wervelkolom geeft een vitaal en gezond lichaam en een flexibele geest.
De praktische technieken, uitgevoerd in de zachte, vloeiende bewegingen die de Dru Yoga zo uniek maakt, helpen je de energieblokkades los te laten en de balans weer te herstellen. Hierdoor ben je verbonden met je innerlijke kracht en ervaar je rust, vitaliteit en zelfvertrouwen.
Naast Dru Yoga zullen we ook aandacht besteden aan Mindfulness en bewust leren Ontspannen. Diepe ontspanning is de sleutel tot heling en behoud van een goede gezondheid.
Verder zullen we de kracht van de natuur gebruiken. Bij goed weer doen we yoga op de buitenplaats en op het strand. Hierdoor kunnen we nog meer vitaliteit en balans ervaren. Op de zaterdagavond gaan we een inspirerende film bekijken.
Kortom een heerlijk weekend om helemaal op te laden, emotioneel in balans te komen en heerlijk ontspannen te voelen. Je zult merken dat je moeiteloos de verschuiving maakt van je hoofd naar je hart.

Accommodatie: Je slaapt in een moderne 2- of 1 persoonskamer met eigen badkamer en toilet. De bijzonder goede catering is geheel vegetarisch.
Omringt door heerlijk geurende naaldbomen hoor je de stilte en in verte het ruisen van de zee. Er is veel ruimte om te wandelen en de stilte en verbinding met onszelf en de natuur te ervaren.

Voor wie: Het weekend is voor iedereen geschikt. Plezier en ontspanning staan bovenaan!

Kosten voor het gehele weekend zijn € 350,- inclusief 2 overnachtingen en volledig pension en korting op een huurfiets. Voor een 1 persoonskamer betaal je een extra toeslag van € 20,- per persoon per nacht (beperkte beschikbaarheid).

Data en tijden: Tijdstip 17 maart 2023 17:00 tot 19 maart 2023 17:00

Adres:  Badweg 11, 8896 KC Hoorn (Terschelling)

Aanmelden: Opgave telefonisch (06-37651169), contactformulier website (www.drulotus.nl) of via de mail healing.now@home.nl
Je aanmelding is definitief bij een aanbetaling van € 100,- op bankrekening NL97 ASNB 0709 0481 73 t.n.v. H. Zeilstra, o.v.v. DY Terschelling 2023 en je voor- en achternaam.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 17-03-2023 17:00
Einddatum 19-03-2023 17:00
Max. deelnemers 15
Prijs per persoon €350.00
Locatie Volkshogeschool, Terschelling
Categorieën Activiteiten Sangha's & Anderen

Locatie Kaart