Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Mindfulness Retraite in Frankrijk

Mindfulness Retraite bij Simply Canvas Farm

simply canvas2

Wil je voelen wat goed voor je is? Mis je jezelf? Ontdek jezelf vanuit mindfulness, in de natuur en met aandacht. Ga op deze zesdaagse mindfulness retraite in Frankrijk. Een unieke kans om je gedachten en lichaam tot rust te brengen in een omgeving die je in balans brengt

Onder begeleiding van ervaren en inspirerende teachers kun je deelnemen aan een fijne mindfulness retraite bij Simply Canvas Farm in Frankrijk.

Wil je voelen wat goed voor je is? Mis je jezelf? Ontdek jezelf vanuit mindfulness, in de natuur en met aandacht. Ga op deze zesdaagse mindfulness retraite in Frankrijk. Een unieke kans om je gedachten en lichaam tot rust te brengen in een omgeving die je in balans brengt.

Beschrijving
Ervaar deze mindfulness retraite om jezelf te ‘ont’moeten op een plek die je alles geeft wat je nodig hebt. Je gaat aan de slag met je gedachten en gevoelens in een prettige omgeving. Je komt samen met mensen die vanuit mindfulness invulling hebben gegeven aan hun leven. De oefening van mindfulness komende vanuit de traditie van zenmeester Thich Nhat Hanh van Plum Village.

De begeleiding
De begeleiders Hein en Lara: Hein is ruim 10 jaar actief in het boeddhisme. Hij brengt concentratie en vriendelijkheid samen in zijn beoefening. Daarnaast besteedt hij aandacht aan belichaamt mindfulness in zijn trainingen.
Lara is een bedreven meditatie begeleidster. Ze organiseert retraites in de traditie van Plum Village. Lara beoefent in vreugde en ontspanning met mindfulness. Ze houdt van loopmeditatie in de frisse lucht en komt graag in het klooster van Plum Village.
Hein en Lara zijn beiden actieve Wake Up leden.

Lees meer

Evenement Eigenschappen

Startdatum 26-05-2023 18:00
Einddatum 31-05-2023 11:00
Max. deelnemers Onbeperkt
Ingeschreven 0
Prijs per persoon €740.00
Locatie Simply Canvas Farm, Frankrijk

Locatie Kaart

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden