Mindfulness in de traditie van Thich Nhat Hanh

Meditatie en stembevrijding: een dag zingen in aandacht

Tijdstip
25 Feb 2017 10:00 tot 25 Feb 2017 17:00
Locatie
Vriendenhuis Nooitgedacht, Tricht Middelweg 45, 4196 JG Tricht, Nederland
Beschrijving

Heel jezelf, heel de aarde, een zangdag met Jorieke Rijsenbilt en Ellen Starmans, stembevrijders en lid van de Orde van Interzijn.  

Op deze dag nodigen we jullie uit je Boeddhastem wakker te maken; je ware oorspronkelijke stem te laten horen, precies zoals die op dat moment is. Alles is welkom. Jezelf zingend uiten is bevrijdend, verbindend en helend. Door het bevrijden van je stem, bevrijd en heel je jezelf. Door jezelf te helen, heel je vanuit “interzijn” ook de aarde; je bent zowel deel als geheel. Als je een deel heelt, heel je het geheel. De dag staat in het teken van aanvaarding. Wat is de betekenis van aanvaarding voor ons proces van heling?

Programma: Zitmeditatie, loopmeditatie, een dharmalezing, stembevrijdings-oefeningen, mantra’s, liedjes van Plum Village en meer.

Kosten voor de dag: €15,- + Dana*, graag contant.

Aanmelden: vóór 22-2-2017 bij  Ellen Starmans ellenstarmans@hotmail.com

Meenemen: warme sokken, dekentje en brood voor de lunch. Wij zorgen voor koffie, water, thee en soep.

Deelname: het is niet mogelijk je voor een deel van de dag op te geven. Deelname is altijd voor de hele dag.

*Dana - vrijgevigheid -heeft een lange  geschiedenis in Boeddhistische gemeenschappen, als  een spirituele beoefening en als een manier om geld in te zamelen.  Dana is een gift, geschonken vanuit het hart, in overeenstemming met  ieders mogelijkheden en omstandigheden. Door middel van dana zorgen we ervoor dat de vruchten van de beoefening ook in de toekomst voor  anderen toegankelijk zijn. Dana is een vrijwillige donatie die wordt  gegeven als blijk van waardering voor onderricht en voor de plek waar samen geoefend wordt.

Contactinformatie
E-mailadres: ellenstarmans@hotmail.com

2017-02-25 10:00:00
2017-02-25 17:00:00