Mindfulness in de traditie van Thich Nhat Hanh

Weekend SanghaOpbouw - Retraiteweekend

Tijdstip
12 Okt 2018 18:00 tot 14 Okt 2018 17:00
Locatie
Bosoord, Loenen Hoofdweg 109, 7371 GE Loenen, Nederland
Beschrijving

Wil jij je Sangha ondersteunen, begeleiden of een nieuwe Sangha oprichten? Kom dan naar het 11e weekend SanghaOpbouw van Stichting Leven in Aandacht, in samenwerking met Wake Up (voor jong volwassenen). In dit weekend kunnen beginners en ervaren begeleiders van sangha’s ervaringen met elkaar delen, elkaar inspireren en kennis en vaardigheden opdoen.

Thema 2018: wprdt nog bekend gemaakt

Data en tijden: Het programma begint vrijdag 13 oktober om 18.00 uur  met een broodmaaltijd. Vanaf 16.00 uur kun je arriveren. Zondag 14 oktober eindigt het programma om 16.00 uur. Na gezamenlijk opruimen kunnen we uiterlijk 17.00 uur naar huis.

Locatie: Conferentiecentrum Bosoord in Loenen (bij Apeldoorn). Lees meer over de faciliteiten van Bosoord. Tevoren sturen we je een routebeschrijving en een carpoollijst.

Voor wie: je bent welkom als je een dragende rol wilt spelen in je sangha of al deel uitmaakt van een kerngroep. Ook mensen die een sangha willen oprichten zijn van harte welkom, evenals jongeren van Wake Up sangha's.

Programma: Het Weekend SanghaOpbouw is een retraiteweekend, aangevuld met workshops. De gebruikelijke dagindeling van Plum Village retraites wordt gevolgd. Bij de zit- en loopmeditaties, de mindful movements, het uitnodigen van de klankschaal, het lezen van teksten en contemplaties, is er gelegenheid om te oefenen in je familiegroep. Ook andere thema's die spelen in sangha's komen aan de orde.

Begeleiding: Het weekend wordt begeleid door dharmaleraren Hilly Bol en Francoise Pottier en leden van de werkgroep SanghaOpbouw.

Kosten: De deelnameprijs is € 160, inclusief alle kosten waaronder heerlijke vegetarische maaltijden en een comfortavele hotelkamer. 
De reductieprijs voor studenten en mensen in een gelijke inkomenssituatie: €120.
Voor € 5 kun je een lakenpakket huren. Toeslag 1 persoonskamer: € 25.  

Inschrijving: De inschrijving start 1 augustus online. Zie de knop 'Inschrijven' onderaan deze pagina. Je kunt tot twee weken tevoren annuleren. Je krijgt dan de inschrijfkosten retour na aftrek van 25% administratiekosten. Je kunt je plaats ook doorgeven aan iemand anders van je sangha. 

Informatie over het programma bij sangha@aandacht.net 

Contactinformatie