Mindfulness in de traditie van Thich Nhat Hanh

2 Boeddha's op 1 kussen

Tijdstip
24 Nov 2017 19:00 tot 26 Nov 2017 17:00
Locatie
Vriendenhuis Nooitgedacht, Tricht Middelweg 45, 4196 JG Tricht, Nederland
Beschrijving

Van 24 - 26 november 2017 vindt in Vriendenhuis Nooitgedacht een weekend in aandacht plaats voor stellen die hun relatie willen voeden en verdiepen. 

Een weekend over zelfcompassie en intimiteit

In dit weekend staan we stil bij de betekenis  van zelfcompassie voor het leven in Ware Liefde met elkaar. Wat kan er veranderen in jullie intieme relatie als je je niet meer identificeert met je gevoelens, maar ze omhelst met liefdevolle aandacht?

Programma: Het weekend bevat dharma-lezingen, zit-, loop-, eet- en werkmeditatie, stilteperioden, lichamelijke oefeningen, totale ontspanningsoefening, zingen, boeddha-stem-bevrijding, schrijfopdrachten en oefenen in diep luisteren en juist spreken.

Voor wie? Stellen die enigszins bekend zijn met boeddhistische beoefening in de traditie van Thich Nhat Hanh of een andere boeddhistische traditie worden van harte uitgenodigd deel te nemen. Soms is één van beide partners vooral bekend  met de boeddhistische beoefening. Voor deelname aan dit weekend hoeft dat geen bezwaar te zijn. Wel graag per mail met Jorieke Rijsenbilt afstemmen over de mate van betrokkenheid bij de boeddhistische traditie, zodat we een groep kunnen verwelkomen waarvoor de beoefening vertrouwd genoeg is. 

Begeleiding: Paula van Pijpen, Jorieke Rijsenbilt. Zij zijn beiden lid van de Orde van Interzijn.

Kosten: 60 euro per persoon plus dana (vrijwillige bijdrage).

Aanmelding: Jorieke Rijsenbilt:  jrijsenbilt@hetnet.nl 

Contactinformatie