Mindfulness in de traditie van Thich Nhat Hanh

28 januari: Boeddha Festival Rotterdam - maak kennis met diverse boeddhistische groepen

28 januari: Boeddha Festival Rotterdam - maak kennis met diverse boeddhistische groepen

Ook dit jaar organiseert het Boeddhahuis in Rotterdam i.s.m. Centrum Djoj het Boeddhafestival. Tijdens dit festival presenteren verschillende boeddhistische groeperingen zich. Leraren uit deze tradities geven workshops en/of meditaties waar je uit kunt kiezen. Hierdoor kun je goed kennismaken met de verschillende stromingen en met wat het boeddhisme te bieden heeft.

Daarnaast zijn er lezingen door bekende boeddhistische sprekers uit het hele land die verschillende onderwerpen zullen uitdiepen. Vanuit Leven in Aandacht verzorgt Marjolijn van Leeuwen een workshop.

Naast workshops en lezingen is er ook een informatiemarkt waar je meer te weten kunt komen over de verschillende boeddhistische stromingen en waar verkoopkraampjes aanwezig zullen zijn.

Datum en tijd: zondag 28 januari van 10.30 tot 17 uur. Zaal open vanaf 9.30 uur

Locatie: Centrum Djoj is centraal gelegen in Rotterdam Hilligersberg, Antony Duyklaan 5-7, 3051 HA en staat er om bekend ideaal bereikbaar te zijn met het openbaar vervoer. (Station Noord). Zie ook www.djoj.nl

Workshop begeleiders / sprekers

  • Jan Geurtz (schrijver, trainer meditatie & spiritualiteit)
  • Han de Wit (leraar Shambala)
  • Marjolijn van Leeuwen (leraar traditie Thich Nhat Hanh)
  • Joost van den Heuvel Rijnders (leraar Inzicht Meditatie)
  • Maurits Hogo Dienske (Zenleraar)
  • Helma Jifu Vulink (Zenleraar)
  • Floor Rikken (Zenleraar)

Aanmelden:  https://www.djoj.nl/html/Activity/Festival_Evenement_Expo/Centrum_voor_persoonlijke_groei_ontwikkeling__bewustzijn/CDJO11604/Boeddha_Festival.htm