Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Wake Up Groningen

Groningen

Adres bijeenkomst

Praktijk hoek Melkweg, Agricolastraat 28, 9711TS Groningen

Contactgegevens

E.: groningenmiddleway@gmail.com

Over ons

Om de week (op oneven weken) mediteren we op dinsdagavond vanaf 19.30 (inloop vanaf 19.15) in onze mooie ruimte in het pand van Praktijk Hoek Melkweg, aan de Agricolastraat 28 (centrum Groningen). Daarnaast organiseren we soms op de tussengelegen dinsdagen (op de even weken) een spontane meditatieavond, we houden elkaar hiervan via een whatsapp-groep op de hoogte.
Wees welkom!

We mediteren gezamenlijk, in stilte of begeleid, we drinken thee, we delen met elkaar en we zingen mooie Plum Village liedjes. De avond duurt tot ca. 21.30.

Meenemen: Matjes en meditatiekussens zijn niet aanwezig. Je kan zelf een meditatiekussen of -bankje en desgewenst een dekentje meebrengen. Er zijn ook een paar stoelen en een bank aanwezig.

Kosten: We vragen een bijdrage van €3,00 per avond voor het gebruik van de ruimte en thee. De eerste keer kennismaken is gratis natuurlijk!

Andere activiteiten

We organiseren ook sangha-activiteiten buiten de dinsdagavonden om, waar we de stilte en verbondenheid ervaren door meditatie, beweging, muziek en lekker (diervriendelijk) eten. Retraites in Plum Village (Frankrijk), het EIAB (Duitsland), de Maanhoeve (Drenthe) etc. worden ook vaak bezocht door onze sanghaleden.

Actuele info: zie onze Facebookpagina.

Hoe kun je meedoen?

Ben je geïnteresseerd en wil je vrijblijvend eens kennismaken? Mail ons op groningenmiddleway@gmail.com of stuur een bericht via Facebook Messenger.