Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

09 oktober 2022

De nieuwe agenda en minikalender van 2023

In de webshop van Stichting leven in Aandacht zijn weer de nieuwe agenda en minikalender van 2023 te bestellen.

De Thich Nhat Hanh agenda en kalender combineren meditatieve kunst van Nicholas Kirsten-Honshin, doordrenkt met transcendente en archetypische symbolen, met de woorden van Thich Nhat Hanh, zenmeester en vredesactivist. De zachte wijsheid van Thich Nhat Hanh zal je het hele jaar door inspireren en begeleiden bij je eigen beoefening. Zijn schrijven is kalmerend en inspirerend - een ware weerspiegeling van zijn levensmissie.

Agenda

Agenda 1230

De agenda telt 12 full-color maandelijkse tabbladen met schilderijen van Nicholas Kirsten-Honshin gecombineerd met inspirerende wijsheidscitaten van Thich Nhat Hanh en meet 15 bij 22cm. Net als de kalender combineert het zen symbolen met oude natuurbeelden. De agenda heeft een notitiesectie voor het bijhouden van extra informatie gedurende het jaar en 52 wekelijkse pagina's met maand- en jaarkalenders. De agenda is gedrukt op papier afkomstig van een combinatie van gerecycled materiaal en hout uit sociaal en ecologisch duurzame bossen en is van hoogwaardige kwaliteit.

Kalender 

Kalender 1230

De kalender telt 12 maanden van januari 2023 tot en met december 2023. Het is een kleine vierkante kalender van 17,5cm x 17,5cm - een ideaal formaat voor kantoor of in je tas. Op de kalender staan zen en natuurlijke beelden die zijn verenigd in Honshin's kalmerende en meditatieve kunstwerken. Elke maand is voorzien van inspirerende wijsheidscitaten van Thich Nhat Hanh. Deze mini muurkalender bevat Noord-Amerikaanse feestdagen, maanstanden en belangrijke vieringen van de belangrijkste religies ter wereld en is afgedrukt op papier van hoge kwaliteit.

De agenda en de kalender zijn te verkrijgen via de webshop van Leven in Aandacht.