Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

25 oktober 2023

Mars voor Klimaat & Rechtvaardigheid op 12 november in Amsterdam

Ga mee met de Earth Holder Community van Leven in Aandacht naar de Mars voor Klimaat & Rechtvaardigheid 
Een samenwerkingsverband van klimaatactiegroepen organiseert deze mars op zondag 12 november in Amsterdam. Het protest vindt plaats vlak voor de aanstaande Tweede Kamerverkiezingen.

De organisatie hoopt dat massaal protest voor politieke verandering zal zorgen.De mars voor Klimaat en Rechtvaardigheid is een initiatief van de Klimaatcrisis Coalitie, een samenwerkingsverband van Oxfam Novib, FNV, Fridays For Future, Greenpeace, Extinction Rebellion, Fossielvrij NL, Milieudefensie, DeGoedeZaak en TNI.

De Earth Holder Community, een sangha binnen Leven in Aandacht, sluit hier graag bij aan.

klimaatmars2023 banner

We verzamelen om 12:30 uur op de Prins Hendrikkade voor Illy Espressamente (hoek Hasselaerssteeg 4), vertrek richting Dam om 12:45u. Indien mogelijk - afhankelijk van bijv. drukte/lawaai - willen we vooraf een zitmeditatie doen. Bedenk wat je daarvoor nodig hebt en wat eenvoudig mee is te nemen (iets om op te zitten).
Als je mee wilt doen graag even  aanmelden via het volgende e-mailadres: earthholder@aandacht.net. Meer informatie over de Klimaatmars staat op klimaatmars.nl. Als je een digitale versie wilt ontvangen van ons logo of dat van XR Buddhists (voor je protestbord), dan kan dat ook op bovenstaand emailadres.

 

Met een lotus,
Earth Holder Community Nederland