Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Welkom in de webshop 

In de webshop verkopen wij CD's, DVD's, kalligrafieen van Thich Nhat Hanh en nog enkele andere producten. Je kunt alles online bestellen en direct betalen via IDEAL (NL) of Bancontact (BE). Een bankoverschrijving is ook mogelijk. Een bestelling is definitief als de betaling is ontvangen. In het rechtermenu zie je het totaal van de artikelen die je aan het (winkel)mandje hebt toegevoegd. De factuur ontvang je automatisch per mail. Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.

De webshop wordt verzorgd door St. Vrede Leven, die is verbonden met St. Leven in Aandacht. Meer informatie vind je bij de veelgestelde vragen.

Voor vragen over producten of bestellingen kun je contact opnemen met Gerda Vloedgraven via webshop@aandacht.net

Productcategorieën

Hieronder vind je alle productcategorieën waarbinnen je verder kunt zoeken.

Productcode: SWB2017

Prijs: €8.00

- +

Binnen de traditie van Thich Nhat Hanh zijn een groot aantal meditatie-oefeningen beschreven en daarmee voor iedereen beschikbaar. Hierdoor kunnen we op veel verschillende manieren en plekken het leven in aandacht oefenen, alleen of samen.

Een groot aantal oefeningen uit de traditie van Plum Village zijn in het Nederlands vertaald en verzameld in het Sanghawerkboek, dat voor het eerst in 2007 uitkwam. Dit werkboek werd uitgegeven door stichting Leven in Aandacht, en werd voorbereid door de werkgroep Sangha-Opbouw. Begin 2010 werden alle teksten uit dit werkboek op de website geplaatst, waarbij ze opnieuw werden geredigeerd. In het najaar van 2013 kwam van een selectie van deze teksten een nieuwe versie uit van het Sanghawerkboek.

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden