Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Sangha Gent

Gent

Adres bijeenkomst

St-Salvatorstraat 30 Gent. / Adres wandel- en buitenbijeenkomsten: Elslo 144, Evergem

Contactgegevens

Ann Ginneberge
T.: 0473 65 21 38
E.: sangha.gent@gmail.com

Over ons

Onze sangha is een meditatie- en oefengroep van mensen die elkaar willen ondersteunen bij het leven in bewuste aandacht.

Onze activiteiten

Onze bijeenkomsten omvatten meestal de volgende elementen: een geleide meditatie, een wandelmeditatie, een stille meditatie, een tekst of lied, het delen van ervaringen en een theemeditatie. Op sommige zondagen oefenen we buiten in een privé-arboretum te Evergem.
De bijeenkomsten worden wisselend begeleid door de leden van de kerngroep, ieder brengt daar zijn eigen accenten in mee. Iemand anders zorgt voor de thee.

Wij komen elke eerste woensdag van de maand samen van 19u30 tot 21u30 en elke derde zondag van de maand van 10u00 tot 12u00. Onze bijeenkomsten hebben meestal plaats in het gebouw van de Welzijnsschakels, Sint-Salvotorstraat 30, 9000 Gent. (op zondagen met buiten-wandelmeditaties, komen we samen in de tuin van Elslo 144, Evergem). Beide adressen hebben ruime, gratis parking voor het gebouw.

Hoe kan je meedoen?

Er wordt regelmatig een nieuwsbrief rondgestuurd met de data. Wil je deze mail maandelijks in de bus, abonneer je dan via deze inschrijvingslink.
Wees welkom, ook om gewoon eens te komen kennismaken.