Mindfulness in de traditie van Thich Nhat Hanh

Geef een bijdrage of word donateur

Stichting Leven in Aandacht geeft in Nederland en Vlaanderen bekendheid aan de mindfulness traditie van zenleraar Thich Nhat Hanh. We organiseren verdiepingsdagen en retraiteweekends in het kader van ons Verdiepingsprogramma en nodigen daarbij ook buitenlandse leraren uit, zowel leken als monniken en nonnen. Daarnaast geven we invulling aan onze betrokkenheid bij Vietnam, het geboorteland van onze leraar, door donaties in te zamelen voor twee schoolprojecten voor arme en gehandicapte kinderen.
Je kunt ons werk steunen door een bijdrage te geven of voor langere tijd donateur te worden.

Eenmalige donatie
Je kunt je bijdrage online doneren via Ideal (zie hiernaast). Je kunt ook zelf een bedrag overmaken. Geef hierbij aan welk deel van je gift bestemd is voor de Vietnamprojecten.
Betaalgegevens: IBAN NL52INGB0006839039. St. Leven in Aandacht, Almere, Nederland. Voor betalingen vanuit het buitenland: BIC INGBNL2A

Donateur worden en de Klankschaal ontvangen
Je kunt je ook voor langere tijd verbinden als donateur. Klik hiervoor op doneren per kwartaal: online kun je een machtiging invullen. Donateurs met een doorlopende machtiging ontvangen driemaal per jaar ons tijdschrift de Klankschaal. Het minimumbedrag hiervoor is € 20 per jaar.  

ANBI
Omdat St. Leven in Aandacht erkend is als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling, ofwel goededoelenorganisatie), zijn giften (in Nederland) aftrekbaar van de inkomstenbelasting onder de gebruikelijke voorwaarden. Dit geldt helaas niet voor mensen die in België wonen. U kunt onze jaarverslagen en beleidsplannen inzien op deze webpagina.

Lees meer over doneren

 

Er zijn ruim 70 meditatiegroepen. Zoek een groep (sangha) bij jou in de buurt

homepage image placeholder