Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

GEEF EEN BIJDRAGE OF WORD DONATEUR

Stichting Leven in Aandacht ondersteunen

Stichting Leven in Aandacht geeft in Nederland en Vlaanderen bekendheid aan de mindfulness traditie van zenleraar Thich Nhat Hanh. We organiseren verdiepingsdagen en retraiteweekends in het kader van ons Verdiepingsprogramma en nodigen daarbij ook buitenlandse leraren uit, zowel leken als monniken en nonnen. Driemaal per jaar geven we het full color magazine De Klankschaal uit met mooie verhalen. Steun ons om deze doelen te realiseren.

Help kinderen in Vietnam naar school

Ons tweede inzamelingsdoel is voor projecten voor arme kinderen in Vietnam. Dit betreft scholen in achtergestelde gebieden en een dagbesteding voor kinderen met eenbeperking in Hué.  Voor meer informatie lees verder.

Online doneren

Wil je de stichting ondersteunen of de kinderen in Vietnam naar school helpen dan kun je hiernaast online een bedrag doneren via Ideal of Bancontact. Je kunt kiezen voor eenmalig of doorlopend doneren. In dat laatste geval geef je toestemming voor incasso per kwartaal. Je wordt dan donateur van onze stichting en je ontvangt automatisch ons tijdschrift De Klankschaal (driemaal per jaar).

Zelf bedrag overschrijven

Je kunt ook zelf een bedrag overmaken naar IBAN NL52INGB0006839039 van St. Leven in Aandacht, Leiden, Nederland. Dit kan zowel voor de stichting zijn als voor de Vietnamprojecten.

ANBI

Omdat St. Leven in Aandacht erkend is als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling, ofwel goededoelenorganisatie), zijn giften (in Nederland) aftrekbaar van de inkomstenbelasting onder de gebruikelijke voorwaarden. Dit geldt helaas niet voor mensen die in België wonen. U kunt onze jaarverslagen en beleidsplannen inzien op deze webpagina.

Schenkingsovereenkomst, testament / legaat

Ik steun Stichting Leven in Aandacht

Ondersteun ons werk om bekendheid te geven aan de mindfulness beoefening van zenleraar Thich Nhat Hanh en word donateur.

Help kinderen in Vietnam naar school

Door uw bijdrage kunnen kinderen in Vietnam die in armoede leven of een beperking hebben naar school of dagbesteding.