Mindfulness in de traditie van Thich Nhat Hanh

Vrijwilligers

samenwerkingSt. Leven in Aandacht is een vrijwilligersorganisatie. Zowel bestuur als administratie, de redacties van website en de Klankschaal en de verschillende werkgroepen draaien geheel op vrijwilligers. Iedere groep heeft zijn eigen doelstellingen en taken. Er is geen hierarchie in de organisatie. 

Werkgroepen
Met veel liefde en inzet worden verschillende taken uitgevoerd of diensten geleverd. Dit betreft bestuurstaken, werkgroepen, administratie, schrijven voor website en Klankschaal, organiseren boekenverkoop op bijeenkomsten, etc.

Locatie
Er is geen gezamenlijk kantoor. Vrijwel alle taken kunnen thuis worden uitgevoerd achter je eigen PC of laptop. Vergaderingen worden tot een minimum beperkt.

Vergoeding
Reiskosten en andere gemaakte kosten worden vergoed. 

Vacatures vrijwilligers 

1. De boekenwerkgroep heeft behoefte aan versterking. Er zijn op dit moment (juni 2017) twee belangrijke functies vacant,

  • de algehele coordinatie en administratie
  • de coordinatie van de boekenverkoop en het beheer van de boekenvoorraad

Lees meer over deze vacatures en hoe je je belangstelling kenbaar kunt maken

2. Bij het Verdiepingsprogramma zijn nieuwe vrijwilligers altijd welkom. Je kunt je verdienstelijk maken als staflid bij de Dagen van Aandacht in Naarden, als inschrijver en als mede-organisator in de programmawerkgroep. Ook voor de coordinatie van de administratieve ondersteuning wordt een vrijwilliger gezocht. Hiervoor is een profiel geschreven, lees meer.
Meer informatie hierover bij verdieping@aandacht.net .