Mindfulness in de traditie van Thich Nhat Hanh

Vrijwilligers

samenwerkingSt. Leven in Aandacht is een vrijwilligersorganisatie. Zowel bestuur als administratie, de redacties van website en de Klankschaal en de verschillende werkgroepen draaien geheel op vrijwilligers. Iedere groep heeft zijn eigen doelstellingen en taken. Er is geen hierarchie in de organisatie. 

Werkgroepen
Met veel liefde en inzet worden verschillende taken uitgevoerd of diensten geleverd. Dit betreft bestuurstaken, werkgroepen, administratie, schrijven voor website en Klankschaal, organiseren boekenverkoop op bijeenkomsten, etc.

Locatie
Er is geen gezamenlijk kantoor. Vrijwel alle taken kunnen thuis worden uitgevoerd achter je eigen PC of laptop. Vergaderingen worden tot een minimum beperkt.

Vergoeding
Reiskosten en andere gemaakte kosten worden vergoed. 

Vacatures vrijwilligers 

1. Al vele jaren lang verschijnt ons mooie blad de Klankschaal als inspiratie en verdieping voor alle donateurs en sangha-leden. Door de nodige mutaties zijn wij, als redactie, op zoek naar mensen, die onze redactie willen versterken. Heb je belangstelling voor de redactie dan kun je contact opnemen via en/of tel. 06-18687458

2. De rol van Stichting Leven in Aandacht bij het uitdragen van de boodschap van Thich Nhat Hanh is sterk in ontwikkeling. Wij willen een platform worden dat verbindend werkt voor alle geledingen van onze gemeenschap in het Nederlandstalige gebied. De rol die de moderne media daarbij spelen wordt steeds belangrijker. Daarom zoeken wij een enthousiaste beoefenaar die vertrouwd is met deze communicatie technieken en die ons wil ondersteunen bij het realiseren van onze missie. Een vrijwilligersvergoeding behoort tzt tot de mogelijkheden. Stuur je reactie naar Hans Messelink, bestuur St. Leven in Aandacht. E  

 

Er zijn ruim 70 meditatiegroepen. Zoek een groep (sangha) bij jou in de buurt

homepage image placeholder