Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Sangha Hoogeveen

Hoogeveen

Adres bijeenkomst

Kanaalweg 74, 7902 LN Hoogeveen

Contactgegevens

Hans Roovers
G.: 06-50 26 18 12
E.: sanghahoogeveen@gmail.com

Over ons

Sinds mei 2007 oefenen we het in aandacht zijn met elkaar . Eerst op meditatieboerderij De Maanhoeve in Exloërveen. In april 2019 is de locatie gewijzigd en komen we samen in een voormalig bedrijfspand aan de kanaalweg 74 te Hoogeveen. De sanghabijeenkomsten worden geleid door ervaren sangha leden. Iedere keer hebben we een ander thema. 

De ruimte is ook te huur voor retraites of workshops en beschikt over alle faciliteiten ,Zendo , keuken, toilet en ontmoetingsruimte. Ook kunnen er videopresentaties worden gegeven.

Onze activiteiten

Maandelijks: laatste zaterdag van de maand
Op de laatste zaterdag van de maand komen we bijeen. Iedereen is dan van Harte welkom tussen 10.00 tot 15.00 uur. Het programma omvat geleide zitmeditatie, loopmeditatie,  dharmalezing (over de leer van Boeddha), samen in aandacht lunchen, stille zitmeditatie of totale ontspanningsoefening en dharma delen (het van harte delen van je ervaringen in het oefenen). 

Kosten: Voor de zaterdag wordt een bijdrage van 10 euro per persoon gevraagd. 

Hoe kan je meedoen?

Neem contact op met Sanghahoogeveen@gmail.com . We kunnen je vrijblijvend op de mailinglijst zetten om op de hoogte gehouden te worden van onze activiteiten.