Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Sangha Zuid-Limburg

Hulsberg

Adres bijeenkomst

Wissengrachtweg 81a, 6336 TH Hulsberg

Contactgegevens

Yvonne Neven
G.: 06 27 25 65 97
E.: yvonne.neven@ziggo.nl

Over ons

Sangha Zuid-Limburg werd in de zomer van 2006 opgericht na de retraite met Thich Nhat Hanh in Papendal. Er is een vaste kern van mensen die van tijd tot tijd op retraite gaan en ook in het dagelijks leven de oefening van het leven in aandacht toepassen.

Onze activiteiten

We komen in de oneven weken bij elkaar op de dinsdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur, met uitzondering van de schoolvakanties.

Kosten: We vragen een eigen bijdrage van vijf euro per keer. 

Hoe kan je meedoen?

Iedereen is welkom op onze bijeenkomsten. Ervaring is niet nodig. Alle onderdelen worden kort ingeleid en zijn zonder moeite te volgen, mits men bereid is twee keer twintig minuten in stilte te zitten en in aandacht te luisteren naar de andere deelnemers. 
Kom je voor de eerste keer, meld je dan vooraf aan bij Yvonne.

Ook beoefenaren in andere tradities die geïnspireerd worden door het werk van Thich Nhat Hanh, zijn van harte welkom om met ons mee te oefenen. De ervaring leert dat nieuwkomers zich meteen welkom voelen op onze bijeenkomsten. Graag je eigen meditatiekussentje of -bankje meenemen, een matje of deken om op te zitten (en om de vloer te beschermen) en sloffen voor in huis.