Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

14 oktober 2024

Schrijven over Intieme relaties

De redactie van De Klankschaal nodigt mensen uit om kopij te leveren voor het nummer dat in maart 2025 uit zal komen. Het thema van dat nummer is "Intieme relaties". Je kunt je bijdrage insturen vóór 30 november a.s. naar redactie@aandacht.net

Het klinkt geheimzinnig en privé: intieme relaties. We hebben er veel van, bijvoorbeeld in de relatie met jezelf, met een partner of misschien wel met iemand of iets anders. Zijn ze belangrijk? Wat doe je als je partner niets in de beoefening ziet? Hoe kan de beoefening daarbij helpen?

Bijdragen bij voorkeur per e-mail zenden aan redactie@aandacht.net. Graag in Word en zonder opmaak. Foto’s of illustraties niet in de tekst plaatsen maar afzonderlijk leveren, liefst digitaal (JPEG- of TIFF-formaat en minimaal 1 MB) per e-mail onder vermelding van de naam van de fotograaf en een mogelijk bij de foto passend onderschrift. Niet alle bijdragen kunnen altijd worden geplaatst. De redactie overlegt zo mogelijk met auteurs over eventuele aanpassing van teksten.

Wij zijn jullie dankbaar voor de bijdragen!