Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Stichting Vrede Leven

walk with meSt. Vrede Leven is opgezet om boeken, lezingen en ander werk van Thich Nhat Hanh beschikbaar te maken voor de Nederlands-Vlaamse gemeenschap. Zij werkt nauw samen met St. Leven in Aandacht. Haar activiteiten:

  • Verkoop bij retraites en bijeenkomsten. Bij grote retraites, studiedagen en Dagen van Aandacht wordt door de stichting een boekwinkel ingericht waar je Nederlandstalige boeken, CD’s en DVD’s van Thich Nhat Hanh en andere artikelen kunt aanschaffen.
  • Webshop: CD's en DVD's worden via de stichting uitgegeven en verkocht. Dit betreft o.a. CD's met geleide meditaties en liedjes. DVD's bevatten ondermeer de lezingen van Thich Nhat Hanh tijdens de jaarlijkse Nederlandstalige retraites in Duitsland en enkele films. Je kunt ze via de webshop op deze website bestellen. In de webshop zijn ook kaarten met kalligrafieën van Thich Nhat Hanh te koop, een kleine klankschaal (fair trade) en verschillende andere artikelen.
  • Verkoop van boeken via bol.com. Alle boeken van Thich Nhat Hanh zijn het hele jaar door bij bol.com te koop. Als je via de link bij het betreffende boek op onze boekenpagina’s naar deze internetboekwinkel gaat, krijgt de stichting provisie. De opbrengst hiervan wordt jaarlijks door de stichting besteed aan doelen die te maken hebben met sangha opbouw, waaronder ook de opbouw van het EIAB in Duitsland. De boeken van Thich Nhat Hanh zijn ook te koop in de reguliere boekwinkel en bij andere internetboekwinkels

Contact