Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Veelgestelde vragen Webshop

Betaalopties

Wij ondersteunen de volgende betaalopties:

  • Bankoverschrijving: dan dien je zelf het bedrag over te maken (binnen 10 dagen, anders vervalt de bestelling). Rekeningnr: NL33INGB0006798253, St. Vrede Leven, Sleeuwijk, Nederland
  • iDEAL (voor Nederlandse klanten)
  • Bancontact (voor klanten uit Belgie). 

Bestellen vanuit Belgie 

Is bestellen vanuit België mogelijk? Ja, wij leveren ook aan Belgische klanten.
Je kunt vanuit Belgie betalen via Bancontact of door een bankoverschrijving, je hebt dan de volgende gegevens nodig:

  • IBAN-nr NL33INGB0006798253 t.nv. Stichting Vrede Leven, Sleeuwijk, Nederland
  • BIC-code INGBNL2A

Levertijd

De levertijd is doorgaans 2 tot 5 dagen na ontvangst van de betaling. Je bestelling is pas definitief zodra de betaling is ontvangen. Is de levertijd langer, dan word je hiervan binnen 2 tot 3 dagen op de hoogte gesteld.

Verzendkosten

De verzendkosten hangen af van het gewicht van je bestelling. Deze verzendkosten worden getoond in de stap 'Verzendmethoden' in het bestelproces. Wij verzenden je pakket via PostNL, zodat wij het pakket kunnen traceren en je er zeker van kan zijn dat je het pakket goed ontvangt. Bestel je vanuit België, dan wordt het buitenlandtarief van PostNL gehanteerd.

Factuuradres en afleveradres

Ik wil de bestellingen de factuur op verschillende adressen ontvangen. Is dit mogelijk? Uiteraard is dit geen probleem. Je kunt hiervoor een ander afleveradres ingeven. Wanneer je dit kiest zullen wij het pakket versturen naar het afleveradres, de factuurwordt per email verzonden naar het factuuradres.

Betaling lukt niet 

Ik heb een bestelling geplaatst, maar bij de betaling ging er iets mis. Wat moet ik nu doen?
Neem hiervoor met ons contact op via webshop@aandacht.net 

Annuleren

Ik heb per ongeluk een bestelling via jullie website geplaatst. Hoe kan ik de order annuleren? Neem meteen contact met ons op via webshop@aandacht.net. Als je het ordernummer doorgeeft en aangeeft dat deze bestelling geannuleerd kan worden, dan veranderen wij dit in ons systeem.

Terugsturen

Je kunt een product binnen veertien dagen na ontvangst retour sturen. Geef dit aan ons door via webshop@aandacht.net. Het product moet teruggestuurd worden in de originele verpakking en compleet met alle toebehoren. Stuur een kopie van de factuur mee en de reden waarom je het product terugstuurt. De kosten van de retourzending komen voor je eigen rekening. Het factuurbedrag minus de verzendkosten worden binnen 10 werkdagen na ontvangst van de retourzending teruggestort op je rekening.

Ruilen

Ruilen is niet mogelijk. Wel kun je een product binnen veertien dagen na ontvangst retour sturen, zie het antwoord hierboven.

Privacy

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze site en zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die je aan ons doorgeeft, vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen je persoonlijke gegevens niet aan derden verstrekken.