Skip to main content

Livestreams vanuit Plum Village

We nodigen je uit om je online bij onze wereldwijde gemeenschap te voegen, terwijl we het leven van Thay herdenken met vijf dagen van beoefenen en ceremonies die LIVE zullen worden uitgezonden vanuit Hue, Vietnam en Plum Village, Frankrijk en die starten op zaterdag 22 januari.

Zie www.plumvillage.org/memorial.

Laten we allemaal de komende dagen de energie van mindfulness, vrede en mededogen naar onze geliefde Leraar sturen. De komende uren zullen we op de Plum Village-website enkele inspirerende gezangen, teksten en mindfulness-oefenbronnen publiceren, om je te helpen om samen te komen met je lokale sangha om een collectieve energie van mindfulness en mededogen op te wekken en je eigen ceremonie of oefensessie te kunnen samenstellen als eerbetoon aan onze Leraar. Zoals Thay altijd heeft geleerd, niets is belangrijker dan broederschap en zusterschap, en we weten allemaal hoe krachtig de collectieve energie is.

Om de komende dagen met ons mee te doen in deze tijd van collectieve beoefening, kunt je je aanmelden voor onze internationale e-maillijst voor meer updates: https://bit.ly/3fJx7pd