Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

ITC, Naarden

Routebeschrijving ITC
Meentweg 9, 1411 GR Naarden, Nederland

kaartje

Auto: Neem vanaf de A1 de afslag Bussum, Naarden (afslag 7). Sla bovenaan rechtsaf, richting Valkeveen/Huizen. Ga op de eerste kruising met stoplichten rechtsaf de Brediusweg in en steek de snelweg over*. Na enige tijd meegaan met de weg linksaf naar de Bollelaan. Enige tijd doorrijden tot aan een vluchtheuvel met ANWB bord; hier linksaf naar de Flevolaan (ri Oud Valkeveen). Doorrijden en bij het volgende kruispunt oversteken en (schuin) rechtdoor de Meentweg inrijden. Al gauw maakt de weg een flauwe bocht naar links rond een groot huis en daarna rijd je over een smalle weg een flink eind door, o.a. langs een weide rechts, weer het bos in en dan doorrijden totdat je bij nr 9 bent. Er staat een groot wit bord aan de rechterkant met tekst Internationaal Theosofisch Centrum. Rijd het terrein op en parkeer tussen de bomen.

OV: trein, bus, lopen: Neem de trein naar station Naarden-Bussum. Ga met bus 100 van ‘Transdev’ tot halte Flevolaan in Huizen. Vandaar is het 20 minuten lopen. Looproute: loop via de Flevolaan rechtdoor de Meentweg in. Vervolg vanaf * de routebeschrijving voor de auto hierboven. Kijk op 9292.nl voor de vertrektijden en een kaartje van de looproute. 

OV: fietsen: Op station Naarden-Bussum kun je een OV-fiets huren. Je huurt hier een OV-fiets met het nieuwe OV-fietsslot, waarbij je met je OV-chipkaart het slot opent. Meer informatie vind je op ov-fiets.nl/slot.  De ANWB-Routeplanner fiets geeft een mooie fietsroute aan van station Naarden-Bussum via Naarden-Vesting. De lengte is 4,1 km en het is ongeveer 15 minuten fietsen.   Kijk op www.anwb.nl/verkeer/routeplanner  voor meer informatie.