Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

KINDERsangha Baardegem (9-12 jaar)

Aalst - Baardegem

Adres bijeenkomst

Jan Frans Vonckstraat 5a, 9310 Baardegem

Contactgegevens

Rita De Brandt
T.: 052 35 17 74
G.: 0479 72 64 16
E.: rita@levenskunstvoorkinderen.be
Lieven De Pril
T.: 09 366 04 07
E.: lieven.depril@gmail.com

Over mij en de sangha

Hallo, ik ben Rita. Ik was vroeger juf. Kleuterjuf en zorgjuf. Nu ben ik "oud genoeg" om niet meer te juffen. Maar nog véél te jong om te stoppen met kinderen graag zien en samen met hen zinvolle, deugddoende momenten te beleven.  Een kindersangha is helemaal niet saai. Integendeel. Het is vooral de bedoeling om een klein, gezelllig vriendengroepje te worden . En dat met groot respect voor elkaars eigenheid. 

 

Onze activiteiten

Welkom om wat te doen? Babbelen (maar ook zwijgen ), tekenen, schilderen, luisteren, yoga, zingen, wandelen, lachen, iets lekkers proeven, spelen, ... en dit alles met onze volle aandacht. Met mindfulness dus. De deugddoende en helende oefeningen die ik leerde van Thich Nhat Hanh, wil ik niet voor mezelf houden. Daar zijn ze veel te waardevol voor! En ik wil ze vooral doorgeven aan kinderen. 

Een kindersangha is vooral:  via verschillende spelletjes, activiteiten en oefeningen, samen groeien naar wijsheid, welwillendheid èn meer (zelf)bewustzijn. En dat is echt een zeer boeiende reis. Wil je nog meer weten over onze "boeiende reis samen"? Kijk dan op www.levenskunstvoorkinderen.be

Hoe kun je meedoen?

Voorlopig is er geen nieuwe reeks gepland.

U kan wel contact met ons opnemen om uw kind ,of een groepje kinderen,  te laten kennis maken met  de helende mindfulness van Thich Nhat Hanh. We maken graag tijd en ruimte om een reeks in  te plannen, in onderling overleg.

 

Inschrijven

Graag aanmelden via telefoon of mail.
We hebben plaats voor 8 kinderen.