Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Sangha Laya

Schoonhoven

Adres bijeenkomst

Verenigingsgebouw 't Gossie (achter partycentrum In 't Witte Paard), Cabauwsekade 41, 3411 EC Lopik

Contactgegevens

Marianne Blanken
T.: -
G.: 06 2647 0129
E.: blankenmarianne@gmail.com

Over ons

Sinds september 2015 is er een Sangha in Schoonhoven: Sangha Laya. De Sangha bestaat uit 8-10 mensen.  Iedereen is welkom om zich bij ons aan te sluiten. We dragen de Sangha samen en iedereen draagt zijn steentje bij aan de bijeenkomsten. De meditatie oefeningen en thee-ceremonie worden om beurten geleid.

Onze activiteiten

Sangha Laya komt iedere 14 dagen bij elkaar op de maandagavond, in het toegankelijke verenigingsgebouw van Cabauw, vanaf 19.30 uur. Een heerlijke rustige ruimte, toegankelijk voor iedereen (begane grond, gelijkvloers, aangepaste toilet), met voldoende parkeergelegenheid. We mediteren samen (geleide meditatie, stille meditatie en loopmeditatie) en genieten daarna van een thee-ceremonie in stilte. Naast het gezamenlijk mediteren delen we onze ervaringen met de beoefening van mindfulness in het dagelijks leven, het dharma-delen, vaak aangevuld met een tekst die één van ons inspirerend vindt.

Hoe kan je meedoen?

Wie belangstelling heeft om kennis te maken met Sangha Laya, is welkom en kan ons mailen of bellen. We sturen je dan graag wat meer informatie. Ook ben je van harte welkom om 1 of 2 keer mee te draaien om te kijken of je je aan de groep wilt verbinden.

We delen de kosten van de huur van de lokatie, hetgeen neerkomt op nog geen 3 euro per keer. Als je je eenmaal verbindt aan onze groep betaal je dit ook als je een keertje niet kunt komen. Daarnaast is het gebruikelijk om één keer in de zoveel weken iets lekkers voor de thee-ceremonie mee te nemen.