Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

23 april 2024

De Klankschaal zoekt nieuwe redacteuren

De redactie van ons magazine de Klankschaal is op zoek naar een redacteur alsmede naar iemand die thuis is in de opmaak van een tijdschrift. Voor de laatste functie is ervaring met InDesign en Photoshop een pré. 

De Klankschaal wordt gedrukt bij MEO, een sociale onderneming in Haarlem. Dit bedrijf ondersteunt ook bij het ontwerp c.q. de lay-out. Wij krijgen hiervoor de benodigde software door MEO aangeleverd.

De Klankschaal verschijnt driemaal per jaar, in kleur en telt doorgaans 32 pagina’s. Donateurs van de Stichting Leven in Aandacht krijgen het blad gratis thuis. Per uitgave verschijnen er ongeveer 1000 nummers. De huidige redactie bestaat uit Françoise Pottier, Josephine Wernsen, Margriet Naber, Jan Zandijk en Wim Erdle.

De vacature van redacteur houdt verband met het feit dat Josephine Wernsen de redactie aan het eind van dit jaar gaat verlaten. Beide functies betreffen uiteraard vrijwilligerswerk maar geven je de unieke gelegenheid bij te dragen aan het verspreiden van het gedachtengoed van Thich Nhat Hanh. De benodigde tijd varieert, maar gemiddeld gaat het om 1 tot 2 uur per week. Heb je belangstelling? Stuur dan een e-mail aan redactie@aandacht.net.

Meer info over De Klankschaal