Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

23 februari 2024

Middag van aandacht als start nieuwe gezinssangha

Zoek je ook naar manieren om de vruchten van de beoefening mee te nemen in je gezinsleven en om je gezin mee te nemen in de beoefening? Ontdek een nieuw pad met onze opkomende gezinssangha in het voorjaar van 2024!

Ons doel is om een warme en ondersteunende gemeenschap te creëren waarin gezinnen samen kunnen komen om te oefenen, te verbinden en te genieten van kostbare momenten. Ontdek hoe de beoefening ons gezinsleven kan verrijken, met meer ontspanning, diepere verbindingen en vreugdevolle momenten met je kinderen.

Orde-leden Jerome Tonnaer, Maru Moonlion, Ellen Starmans en Esther Sluiter nemen het initiatief tot deze nieuwe sangha voor gezinnen. Zelf hebben zij met hun (destijds) jonge gezinnen de vruchten geplukt van de gezinssangha die bestond tussen 2012 en 2019.  Er zijn vele verbindingen en een levendige gemeenschap uit voortgekomen: tussen ouders in een online ouderssangha en tussen kinderen, inmiddels tieners, jongvolwassenen en gezinnen, die elkaar steeds opnieuw treffen tijdens de familieretraites in onder meer het EIAB.

De eerste bijeenkomst op  24 maart a.s. in Hilversum zal alleen voor ouders zijn om elkaar te leren kennen, te verbinden, te ontspannen, plezier te maken en ideeën uit te wisselen over het starten van deze nieuwe Sangha. Van daaruit streven we ernaar om uit te groeien tot een bloeiende gezinssangha, dus inclusief kinderen. Een Sangha voor gezinnen en ook gedragen door gezinnen.

We kijken ernaar uit om deze eerste bijeenkomst met jonge, misschien aanstaande ouders en ook met ouders van oudere kinderen samen te komen en elkaar te inspireren door de zaden van liefde, plezier en verbinding in elkaar water te geven. Doe met ons mee op deze waardevolle en voedende reis! 

Aanmelden: Voor deelname op 24 maart en/of algemene interesse stuur een mail aan: esthersw@pm.me. Bellen of appen kan ook aan Esther:   06 24418556 of Ellen: 06 29451968

Praktisch: Zondagmiddag 24 maart komen we samen van 13.30 tot 16.30 uur in het Anna-gebouw achter de Vituskerk, Emmastraat 1, 1211 NE Hilversum
https://maps.app.goo.gl/q6oycWNdAGUR6LkS6

Deelname kosten: richtbedrag 7 euro (voor huur van de ruimte)