Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

03 februari 2023

Wake Up Tournee door Europa - Save the date

In het voorjaar van 2023 zal een groep van tien Plum Village broeders en zusters zes weken onderweg zijn om 'live' met jongeren te komen beoefenen in België, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Tsjechië en Oostenrijk.

Zes weken onderweg

De monniken en nonnen beginnen hun tour op 18 april met een bezoek aan lokale sangha’s in Brussel en Gent. Daarna volgt een Dag van de Aandacht voor jongeren in Nederland. Vervolgens gaan ze met de boot naar Zweden voor een weekendretraite, te beoefenen met studenten van de Lund Universiteit, een meditatie flashmob en een weekendretraite in Stockholm. Weer verder naar Noorwegen voor een weekendretraite in Oslo. Daarna naar Denemarken voor een Dag van Aandacht in Kopenhagen en een beoefening op een school en een universiteit. Weer verder, door naar Tsjechië voor een Dag van Aandacht in Praag en een beoefening op een universiteit en zij sluiten de tournee af in Oostenrijk voor een Dag van Aandacht in Wenen.

Hier kan je de aankondiging lezen op de website van PlumVillage. Je kunt je nu nog niet aanmelden, maar we houden je op de hoogte als er meer informatie is.