Skip to main content

Praktische informatie De Nieuwe Erf

Landhoeve De Nieuw Erf is een flink uitgebouwde en vernieuwde boerenhoeve. Het is een groepsaccommodatie die geschikt is voor grote groepen.
Rondom is een groot, open terrein, waar gespeeld en gesport kan worden. En uiteraard bij onze retraites wandelmeditatie, yoga en andere lichaamsoefeningen. Ook zijn er mooie terrassen om lekker buiten te zitten.

gebouw achterkantAdresgegevens: 

De Nieuwe Erf 
Westerwijk 6 
5087 KG Diessen
Nederland

https://www.denieuweklasse.nl/de-nieuwe-erf/home

E info@denieuweerf.nl

T +31 (0)13 504 2761

Mobiliteitsproblemen
De Nieuwe Erf is goed toegankelijk - ook voor rolstoelgebruikers - en van alle gemakken voorzien. Het gebouw is voorzien van een lift en een rolstoeltoilet.

Slapen
De slaapkamers in De Nieuwe Erf zijn wisselend van grootte: er zijn 2, 3, 4 en 8 persoons slaapkamers. De laatste categorie benutten we voor een goedkoop aanbod voor jongeren. Enkele 2-persoonskamers worden aangeboden als 1-persoonskamer, met een toeslag. De slaapkamers zijn heel ruim met allemaal eigen sanitair.
Op de bedden liggen dekbedden en alle bedden zijn 1-persoons. Een lakenpakket ligt standaard op ieder bed.  Handdoeken zelf meenemen of handdoekenpakket bestellen via inschrijfformulier. 

Maaltijden: De maaltijden tijdens onze retraiteweekends zijn vegetarisch. Het is mogelijk om met (gangbare) diëten rekening te houden. Geef dit door op het inschrijfformulier. Als je bepaalde preparaten of voedingsmiddelen gebruikt, kan je deze zelf meenemen. Er is een koelkast beschikbaar.

slaapkamer2jpegBereikbaarheid en route: De Nieuwe Erf is goed bereikbaar per auto, maar helaas minder met OV. Vanaf station Tilburg rijdt er een bus, maar die stopt op 1 km afstand. 
Ruim tevoren sturen we een carpoolijst rond om carpoolen mogelijk te maken. Op deze lijst kunnen mensen die met de auto komen een rit aanbieden vanaf een bepaalde plaats.
We beraden ons nog over het afhalen van mensen vanaf de bushalte. 

Meenemen
We raden aan het volgende mee te nemen:

  • Handdoek(en), tenzij je een handdoeken pakket hebt besteld
  • Meditatiekussen of bankje (matjes zijn aanwezig), evenals stoelen
  • Dikke sokken of pantoffels voor binnen
  • Kleding en schoenen voor buiten wandelen (ook regenkleding of paraplu)
  • Yogamat en dekentje voor Totale Ontspanning

Informatie: mocht je willen overleggen over praktische zaken stuur dan een mail naar liapogramma@aandacht.net

In het h