Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Wake Up Haarlem

Haarlem

Adres bijeenkomst

wisselend

Contactgegevens

E.: haarlem@wkup.nl

Over ons

Wake Up Haarlem bestaat uit een groep mensen in de leeftijd van 18 tot en met +/- 40 jaar die mindfulness en meditatie beoefenen in de traditie van Thich Nhat Hanh en Plum Village. Wake Up Haarlem is verbonden met Wake Up NederlandWake Up InternationaalStichting Leven in Aandacht en Plum Village.

Wake Up Haarlem bestaat sinds 16 september 2017. Tot oktober 2021 kwamen, in wisselende samenstelling, ongeveer twee tot tien mensen één keer per maand bij iemand thuis samen als besloten groep. Vanaf oktober 2021 komen we, nog steeds in wisselende samenstelling, één keer per twee weken samen en hebben we de groep openbaar bekend gemaakt.

Locatie

Wake Up Haarlem is op zoek naar een ruimte, maar zolang die nog niet is gevonden blijven we bij wisselende leden thuis samen komen. Als de groep groter wordt zal er ook meer behoefte en draagkracht zijn om een ruimte te huren. De locatie van de bijeenkomsten wordt na aanmelding kenbaar gemaakt.

De kerngroep

De kerngroep bestaat onder andere uit: Thirsa de Wit en Sander Hartveld. Zij dragen zorg voor de inhoud van de bijeenkomsten, de organisatie van de Dag van Aandacht met een potluck vier keer per jaar, de communicatie met de sangha, o.a via de website wakeuphaarlem.nl en een online nieuwsbrief. Ook zorgen ze ervoor dat de begeleiding van de wekelijkse bijeenkomsten is geregeld. De inrichting van de ruimte voorafgaand aan de bijeenkomsten is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van de hele sangha. Ook onze Dag van Aandacht wordt door iedereen gedragen.

Hoe kun je meedoen?

Als je interesse hebt om kennis te maken met onze groep, ben je welkom op een reguliere bijeenkomst. We verzoeken je contact op te nemen via één van de mogelijkheden op de contactpagina. Je kunt vrijblijvend ervaren of de sangha aansluit bij je behoefte. Na twee maal kennismaken kun je besluiten om lid te worden. Zie de agenda voor een compleet overzicht van onze planning.