Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Wake Up Leiden

Leiden

Adres bijeenkomst

Warmond

Contactgegevens

E.: leiden@wkup.nl

Over ons

Wake Up Leiden is in augustus 2017 opgericht. Elke woensdagavond komen we bij elkaar.

Tijdens de avonden drinken we samen thee, is er ruimte voor stilte, een begeleide meditatie of wandelmeditatie, bewegingsoefeningen, onze ervaringen delen en soms zingen. Af en toe doen we ook andere dingen samen, zoals het bekijken van een dharmatalk (lezing over mindfulness), samen eten of samen naar een interessante documentaire/film gaan.

We vinden het leuk als iedereen iets bijdraagt en staan open voor nieuwe ideeën! De avonden worden gezamenlijk gedragen en er is altijd de mogelijkheid om iets bij te dragen voor wie dat leuk vindt.

Meenemen: Op onze locatie in Warmond (ca. 15min van Leiden) zijn helaas geen meditatiekussens aanwezig, maar dekentjes zijn er doorgaans wel voldoende.

Our Sangha includes people of different nationalities, and we happily facilitate the evenings in English based on who is present.

Praktische informatie

We houden iedereen op de hoogte van de bijeenkomsten via onze mailinglist. Je kunt je hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen naar: leiden@wkup.nl

Wanneer: elke woensdagavond
Meld je aan voor de mailinglist zodat we je op de hoogte kunnen houden.

Hoe laat: van 19:30 tot 21:15 (inloop vanaf 19:15)
Locatie: Warmond (makkelijk bereikbaar met fiets, ov en auto; ca. 15 min van Leiden).

Meenemen: meditatiekussentjes zijn niet aanwezig, maar er zijn wel wat losse kussentjes die gebruikt kunnen worden. We raden je aan zelf een kussentje mee te nemen. Dekens zijn wel aanwezig.

Kosten: we vragen een bijdrage van 1 euro per keer, zodat alle kleine uitgaven gedekt zijn. Mocht er ooit geld overblijven, dan wordt dat gespaard om attributen te kopen.

We hopen je binnenkort een keertje te verwelkomen!

Hoe kun je meedoen?

Je bent altijd welkom om mee te doen. Iedereen tussen 18 en 35 jaar is welkom, maar ook als je wat ouder bent kun je natuurlijk heel goed bij de groep passen. Voel je vrij om een avond mee te doen!