Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

19 november 2023

Zingen voor vrede - Elke woensdagavond online

We treuren allemaal om de verschrikkingen van de oorlog in de wereld en het steeds verder toenemende verlies van mensenlevens, vooral in het Midden-Oosten. In deze tijd is het gemakkelijk om de ander de schuld te geven en de cyclus van geweld tegen anderen in onze gedachten voort te zetten. We weten dat geweld niet kan leiden tot rechtvaardige en vreedzame oplossingen. 

Samen met de Regenboog sangha in de UK organiseren we een serie avonden online om te zingen voor vrede. In vrede en mededogen openen we onze harten om de pijn en de kreten van de mensen in Palestina en Israël en elders te omvatten. Moge de energie die we samen cultiveren bijdragen aan het gezamenlijke streven naar verzoening en vreedzame, rechtvaardige oplossingen.

Chanten voor vrede

Data in 2023
woensdagavond 22 en 29 nov en in december 6, 13, en de laatste dit jaar op 20 december
online
van 20:00 tot 20:30

Je hoeft je niet van te voren aan te melden. Je kan gewoon meezingen met je geluid uit.
Graag vanaf 19:55 binnenkomen en om 20:00 beginnen we.
Voertaal is vaak engels ivm regelmatig deelnemers uit de UK

Na elke chant klinkt de bel en ademen we 2 minuten in stilte.
In de chat zet ik vaak de muziek tekst. Mocht je teksten van liedjes thuis hebben is het fijn om ze in de buurt te hebben voor de teksten.
De zoom link krijg je, als je uiterlijk dinsdag ervoor mailt naar: olgagrutters@gmail.com. Of ga naar de aankondiging in onze online agenda. Daar vind je de zoomlink.

Bijdrage is vrijwillig en bestemd voor het nieuwe Being Peace Center in Engeland. Kijk voor meer info over dit nieuw te realiseren centrum op
https://plumvillage.uk/beingpeace/