Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Sanghadag Gezinnen

1png DAG IN AANDACHT VOOR OUDERS EN KINDEREN - GEZINSSANGHA

Dit jaar zijn een aantal ouders die mindfulness beoefenen in onze traditie, samengekomen om een nieuwe gezinssangha op te starten. De eerste bijeenkomst met ouders in Hilversum eind maart beloofde veel goeds en 29 juni aanstaande komen we weer bij elkaar, nu met ouders én kinderen in Utrecht.

Ontdek hoe het voeden van mindfulness en verbinding binnen je gezin niet alleen leidt tot meer harmonie en plezier, maar ook tot diepere banden en verrijkende ervaringen. Verwacht een dag vol speelse mindfulness-oefeningen, verbindende spelletjes, hartverwarmende zangmomenten en vooral verbindende ontmoetingen.

Hoe mooi is het om de beoefening van het leven in aandacht niet alleen op jezelf te doen, maar dit te kunnen delen in je gezin?

Voel je welkom om deel uit te maken van onze groeiende gezinssangha, waar ouders en kinderen samen komen om elkaar te ondersteunen, te inspireren en te versterken in het avontuur van gezins beoefening.

We zien een Gezinssangha voor ons, die breed gedragen wordt door de deelnemende gezinnen. We willen de dagen en de aanloop daarnaartoe graag met elkaar en samen vormgeven in organiserende teams die wisselen van samenstelling.

Voorlopig hebben we geen vaste locatie en zal de dag op wisselende locaties door Nederland en wellicht ook in Vlaanderen plaatsvinden.

Data gezinsdagen in 2024 en 2025:

  • za 29-6-24 (locatie Utrecht),
  • zo 15-9-24,
  • za 14-12-24
  • zo 23-3-25

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan snel aan, er zijn een beperkt aantal plekken. Of geef je op als geïnteresseerde voor onze mailinglijst. Je ontvangt dan van ons meer informatie en een deelname-formulier voor de komende gezinsdag.
Je kunt je hier opgeven voor de mailinglijst

AANMELDEN VOOR 29 JUNI
Hier kun je je aanmelden voor gezinsdag 29 juni

Evenement Eigenschappen

Startdatum 29-06-2024 10:00
Einddatum 29-06-2024 16:00
Prijs per persoon Gratis
Locatie Fysio Nieuw Plettenburgh, Utrecht
Categorieën Sangha-activiteiten, Dag in Aandacht

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Locatie Kaart