Skip to main content
Logo Leven in Aandacht

Mindfulness

in de traditie van Thich Nhat Hanh

Mindfulness

in de traditie van
Thich Nhat Hanh

Br Pham Hanh on tour in Rotterdam

Br Pham Hanh komt naar de stad van zijn jeugd. Met zes andere monniken en nonnen van Plum Village verzorgt hij op 20 mei, 2e Pinksterdag, een mindfulness middag in het Hofpleintheater in Rotterdam, met loopmeditatie door de stad na afloop. Je kunt erbij zijn. Lees hier een interview met deze Rotterdamse monnik.

Stichting Leven in Aandacht

Welkom op de website van Stichting Leven in Aandacht. Onze stichting geeft bekendheid aan de mindfulness beoefening van zenmeester Thich Nhat Hanh. Kort aangeduid: het pad van liefde en begrip. We organiseren een programma van verdiepingsdagen en retraites om de wijsheid van het boeddhisme uit te dragen. We ondersteunen de gemeenschap van beoefenaars in deze traditie, die uit ca 75 meditatiegroepen (sangha's) in Nederland en Vlaanderen bestaat. Ook zijn er ruim 10 jongerengroepen (Wake Up). De stichting zamelt geld in voor kinderen in Vietnam. Internationaal zijn we onderdeel van de Plum Village Community for Engaged Buddhism.

In de spotlight

Op deze plek geven we speciale aandacht aan: een meditatie oefening, een sangha, vrijwilligers van St. Leven in Aandacht en een geëngageerde actie.