Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Verdiepingsprogramma

Stichting Leven in Aandacht organiseert meditatiedagen en retraites in Nederland en Vlaanderen - onder de noemer Verdiepingsprogramma. Via lezingen en oefeningen wordt de boeddhistische wijsheid toegelicht en praktisch toepasbaar gemaakt. De mindfulnesstraditie van Thich Nhat Hanh is hierbij de basis. De dagen en weekends worden begeleid door ervaren beoefenaars, zoals dharmaleraren en leden van de Orde van Interzijn. Contact: verdieping@aandacht.net. 

27
nov
2022

Thema 'Wat ik leerde van Thay' - Verdiepingsdag 3/3

22,50 - 30 euro

Dit is de 3e en laatste verdiepingsdag in de serie ‘Wat ik leerde van Thay’. Deze dag wordt begeleid door Verena Böttcher, lid van de Orde van Interzijn.

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

22
jan
2023

Thema 'De Vier Hartkwaliteiten' - Verdiepingsdag 1/4

wordt nog vastgesteld

De vreugde van ware liefde

Dit is de 1e dag van de nieuwe serie van vier verdiepingsdagen over de Vier Hartkwaliteiten. Het thema van vandaag is Vreugde. De lezing en begeleiding op deze dag worden verzorgd door Jacquelien van Galen, lid van de Orde van Interzijn.

26
feb
2023

Thema 'De Vier Hartkwaliteiten' - Verdiepingsdag 2/4

wordt nog vastgesteld

Gelijkmoedigheid brengt heling

Dit is de 2e dag van de nieuwe serie van vier verdiepingsdagen over de Vier Hartkwaliteiten. Het thema van vandaag is Gelijkmoedigheid. De lezing en begeleiding op deze dag worden verzorgd door Maria Moonlion, lid van de Orde van Interzijn.

03
mrt
2023

Samen vrede zijn in een tijd van crisis - Retraiteweekend

03-03-2023 18:00 - 05-03-2023 17:00
nog niet bekend

In verbondenheid met Moeder Aarde

Tijdens deze retraite willen we de innerlijke rust en stilte opzoeken onder meer met stille en geleide zitmeditaties en loopmeditatie. Daarnaast zal gesproken worden over hoe de traditie van Thich Nhat Hanh ons kan helpen ons voor te bereiden op wat ons te wachten staat en hoe wij onze stabiliteit daarbij kunnen bewaren.

26
mrt
2023

Thema 'De Vier Hartkwaliteiten' - Verdiepingsdag 3/4

wordt nog vastgesteld

Liefdevolle vriendelijkheid: weldadig medicijn

Dit is de 3e verdiepingsdag van de serie over de Vier Hartkwaliteiten. Het thema van vandaag is Liefdevolle vriendelijkheid. De lezing en begeleiding op deze dag worden verzorgd door Anita Schreij en Jerôme Tonnaer, beiden lid van de Orde van Interzijn.

23
apr
2023

Fris opnieuw beginnen - verdiepingsdag Vlaanderen

23-04-2023 10:00 -16:00
25 euro

Deze Dag in Aandacht wordt begeleid door dharmaleraar Marleen Van den Bosch. Het thema nodigt ons uit om met een beginners mind naar het huidige moment te kijken.

23
apr
2023

Thema 'De Vier Hartkwaliteiten' - Verdiepingsdag 4/4

wordt nog vastgesteld

Compassie: aanwezig zijn voor de pijn

Dit is de 4e en laatste dag van de serie over de Vier Hartkwaliteiten. Het thema van vandaag is Compassie. De lezing en begeleiding op deze dag worden verzorgd door Miranda van Schadewijk, lid van de Orde van Interzijn.

30
jun
2023

Openness of Mind - Retreat Weekend

30-06-2023 18:00 - 02-07-2023 17:00
nog niet bekend

How we free ourselves from the battle of views

In this retreat we will look at why we can repeatedly become prisoners of our views and what effect this habit has on our inner peace and peaceful life with our partner, family, colleagues and friends. This weekend will be guided by Bettina Romhardt, dharma teacher from Berlin. Language: English.

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden